Profea

 

Profea Oy on Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n 100 % omistama monialayritys.

Profea (ent. KY-Dealing) on perustettu Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden toimesta jo vuonna 1989. Pitkän historiansa aikana yritys on fuusioitunut, kasvanut ja kehittynyt. Yrityksen uuden ilmeen tavoitteena on rakentaa Profeasta tukea tarjoava katto-organisaatio kaikille sen liiketoiminnan osa-alueille. Profea haluaa omalla panoksellaan olla tukemassa Turun KY:n laajaa toimintaa ja edesauttaa parempaa opiskelijaelämää kaikille.

Yrityksemme uusi missio on parempi opiskelijaelämä – sen jokaisella osa-alueella.

 

Opka.fi

 

Opiskelijankaupunki.fi on kokonaisvaltainen palvelu opiskelijalle, joka kattaa kaikkien Turun alueen opiskelijalounasravintoloiden ruokalistat, tapahtumat, edut ja asunnot.

 

 

Valmennusakatemia järjestää valmennuskursseja kauppatieteelliseen pyrkiville. Valmennusakatemian perinteet ovat pitkät ja kursseja on järjestetty jo yli 20 vuoden ajan.
Kursseja järjestetään tällä hetkellä Turussa, mutta pitkän historiansa aikana Valmennusakatemia on kouluttanut satoja pyrkijöitä menestyksekkäästi tavoitteeseensa. Ammattitaito on kohdallaan omistajan tuoman tuoreimman tiedon ja kokemuksen saattelemana. Lue lisää: www.valmennusakatemia.com.

 

 

Verkkoakatemia on järjestänyt verkkokursseja vuodesta 2008 alkaen. Jokavuotisen palautteen ansiosta olemme pystyneet luomaan kurssilaisille parhaat mahdolliset etäopiskelumahdollisuudet. Tämä tarkoittaa asiantuntevien opettajien luentoja verkossa sekä laadukasta opiskelumateriaalia, joka sisältää niin pääsykoekirjojen tiivistelmät kuin satoja harjoituskysymyksiä ratkaisuineen. Viime vuosina olemme erityisesti pyrkineet kehittämään kurssimme interaktiivisuutta. Kurssilaisten takana on tukijoukko, jonka puoleen kurssilainen voi kääntyä milloin tahansa. Verkkoakatemian laadukkaat ja monipuoliset opetusvideot, laadukkaat tiivistelmät ja kysymykset, sekä opettajien tuki auttavat hakijaa valmistautumaan pääsykokeisiin tehokkaasti paikasta ja ajasta riippumatta. Lue lisää: www.verkkoakatemia.com.

 

paasykoekirjat2013

 

Pääsykoekirjat.fi -sivusto tarjoaa kaikkien alojen pääsykoekirjat edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella! Kaikki kirjat tulevat myyntiin heti niiden julkaisemisen jälkeen.

 

Wanhanarikka

 

Kirjakauppa Wanha Narikka tarjoaa monipuolisia palveluita Turun Yliopiston sekä Turun Kauppakorkeakoulun laitoksille, tiedekunnille kuin myös opiskelijayhdistyksille.  Pyrimme jatkuvasti kehittämään palvelutarjontaamme paremmin sopimaan Turun Yliopiston sekä Turun Kauppakorkeakoulun ja sen opiskelijoiden tarpeita. Lähtökohtamme palveluiden kehittämiselle ovat Yliopiston ja sen opiskelijoiden omat toiveet, joten toivomme mahdollisimman paljon palautetta asiakkailtamme.

 

Yhteydenotot:

Erica de Wit
Toimitusjohtaja
Profea Oy

+358 (0) 449741073
erica.dewit@ky-dealing.fi