KY-Tricolore on Turun kauppakorkeakoulun liikeranskan opiskelijoita sekä ranskalaisesta kulttuurista kiinnostuneita opiskelijoita varten perustettu ainejärjestö. Syksyllä 2011 toimintansa aloittanut KY-Tricolore järjestää ranskalaisella otteella tapahtumia aina sitseistä leffa- ja teemailtoihin. Haluamme parantaa ranskalaista kulttuurituntemusta, ja pyrimme kehittämään ranskan kielen opetusta entistäkin paremmaksi sekä ranskan kielen opiskelua yhä antoisammaksi.

Tule rohkeasti mukaan toimintaamme, ranskankielen taito ei ole välttämätöntä!

Otamme mielellämme vastaan kehitysideoita sekä palautetta toiminnastamme. Hallitukseen saat yhteyden lähettämällä mailia osoitteeseen ky-tricolore-hallitus@utu.fi. Lisää tietoa toiminnastamme saat liittymällä sähköpostilistallemme, ky-tricolore@utu.fi.

Meidät löytää myös Facebookista sekä Instagramista: KY-Tricolore ja kytrico.

Järjestämme vuoden mittaan erilaisia tapahtumia, joihin kaikki ovat tervetulleita! Jo perinteiksi muodostuneita tapahtumia ovat  ranskan kielen tenttien jälkeen järjestettävät Tenttiviinit ja jokavuotiset Le Bal Masqué -sitsimme. Ranskan kulttuurin janoisille järjestämme pienempien tapahtumien lisäksi myös ulkomaan excursioita ja tänä vuonna sunntaamme kahteen eri kohteeseen samalla reissulla: Lyoniin ja Marseilleen!

Jäsenenämme tuet toimintaamme ja autat järjestöämme kehittymään entisestään. Tarjoamme jäsenillemme myös etuuksia. Esimerkiksi maksullisiin tapahtumiimme jäsenet pääsevät edullisemmin ja mikä tärkeintä – jäsenenämme saat -10% alennusta Viinille-ravintolan valikoiduista viineistä.

Kuinka liittyä jäseneksi?

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun. Jäsenmaksu maksetaan jäseneksi liittymisen yhteydessä, ja se kattaa yhdistyksen jäsenyyden koko opiskeluajalta. 

Tilinro: FI95 8200 4710 6756 23
Saaja: KY-Tricolore
Viestikenttään: Jäsenmaksu + oma nimesi
Summa: 5€

Tulevat tapahtumat

Järjestämme pitkin lukuvuotta erilaisia tapahtumia ranskalaisaisittain. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme!

Pysyt parhaiten ajantasalla tulevista tapahtumista seuraamalla meitä Facebookissa sekä Instagramissa. 

KY-Tricoloren hallitus

Veera Parikka

Puheenjohtaja

Daniela Tapprest

Excursiovastaava

Tiia Mäki-Kala

Varapuheenjohtaja

Milja Sorvari

Tapahtumavastaava

Lotta Neva

Rahastonhoitaja

Julia Lang

Sihteeri

Nea Ketonen

Tiedottaja

Kaisa Mikkola

Koulutuspoliittinen vastaava

#Frenchenough

@kytrico