Turun yliopiston kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijat ry, eli KKOY, on kansainvälisen liiketoiminnan ainejärjestö. Tavoitteenamme on tuoda kansainvälinen maailma lähemmäs opiskelijoitamme järjestämällä mieleenpainuvia tapahtumia, ekskursioita, teemailtoja sekä rekrytointimessut, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa.

Järjestämme ekskursioita niin Suomessa sijaitseviin yrityksiin, kuin myös kansainvälisiin yrityksiin, jotka löytyvät toiselta puolelta maailmaa. Virallisempien tapahtumien lisäksi järjestämme myös totta kai palkitsevia illanviettoja, joissa tärkeintä on nauttia kanssaopiskelijoiden seurasta sekä kansainvälisestä tunnelmasta.

Suurin KKOY:n vuosittainen toimintaprojekti on ContactExpo– rekrytointimessut, jotka ovat opiskelijoille loistava tilaisuus kuulla alan guruja, kohdata tulevaisuuden työnantajia sekä hioa työnhakutaitojaan. Huhut kertovat, että joillekin messuilta on myös löytynyt muutama työpaikka. 

Meille KKOY:lla on myös todella tärkeää jatkuvasti kehittää kv-liiketoiminnan kursseja sekä opetusta, jotta saisimme mahdollisimman paljon opinnoistamme irti. Toimimmekin aktiiviisesti palautekanavana ja välikätenä laitoksen ja opiskelijoiden välillä.

Vaikka Turku onkin mahtava, me KKOY:lla uskomme kuitenkin, että koko maailma on meille auki! Jos kansainvälisyys kiinnostaa edes hieman niin tervetuloa osallistumaan tapahtumiimme ja kukaties mukaan vaikka seuraavalle ulkomaan ekskursiollemme!

KKOY’s goal is to bring the international business world closer to our students. In this day and age, being aware of other cultures, languages and countries can even be considered as a prerequisite in order to be able to succeed in the economic world in the future. We attempt to achieve this ambitious target by organizing several events, excursions, themenights as well as a recruiting fair every year.

We also believe that being active in improving the teaching quality and course offering in the field of International Business is crucial in order to be able to grow as an international organization. Therefore it is our mission to work as an efficient channel between the students, especially those majoring in International Business, and the faculty.

One of our main focuspoints is on our two big excursions held every year. In the other excursion we dive deep into a Finnish company operating in the international field. Correspondingly, the other excursion is, yet again, to several international companies, but this time actually somewhere in a totally foreign country.

The biggest project and responsibility for our organization is the annually held academic recruiting fair called ContactExpo. It is a chance for students to listen to great speakers, meet future employers as well as -fingers crossed- get a job.

In addition to all of the great learning possibilities, we do, of course, offer several entertaining nights where the most important thing is to have a good time with fellow students.

Although Turku is great, we at KKOY feel like the entire world is open for us to explore.
Anyone interested in International Business or even those who simply want to have a good time, come and join us in our events!

ContactExpo -rekrytointimessut on Turun suurin rekrytointitapahtuma, joka toimii kohtaamispaikkana yrityksille ja opiskelijoille. Messut tunnetaan poikkitieteellisyydestään ja pitkästä yli 29 vuoden historiasta.
ContactExpoon osallistuu opiskelijoita useasta eri tiedekunnasta ja eri vuosikursseilta. Messujen kävijämäärä on noussut tasaisesti, tavoittaen vuosittain yli 2500 opiskelijaa. ContactExpo tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden tulla tutustumaan eri alojen yrityksiin ja tulla kuuntelemaan inspiroivia puhujia. Messuilla kohtaat eri yritysten edustajia kasvotusten, ja saat tietoa päätöksenteon tueksi pohtiessasi seuraavaa siirtoasi työelämässä. Messuilla yritykset etsivät eri alojen osaajia, jolloin juuri sinulla on tilaisuus löytää itsellesi sopiva kesätyö-, työharjoittelu-, tai vakituinen työpaikka.

Your Future. Your Choice.
Ota selvää mahdollisuuksistasi ContactExpoilla 2018!

EKSKURSIOT
KKOY:n vuoden yksi merkittävimmistä tapahtumista on ehdottomasti ulkomaan ekskursio, joka on aikaisempina vuosina suuntautunut Hongkongiin ja Taipeihin, Souliin ja Tokioon, Abu Dhabiin ja Dohaan sekä viimeisimpänä läpi koluttiin Buenos Airesia sekä Montevideota lähialueineen. Excun päätavoitteena on tutustua kunkin kohteen yrityskulttuuriin ja kansainväliseen liiketoimintaan ylipäätään pintaa syvemmältä, esimerkiksi yritys-, suurlähetystö ja yliopistovierailujen muodossa. Paikalliseen kulttuuriin, elämänmenoon ja nähtävyyksiin tutustumista toki unohtamatta! Vuoden 2018 kohde on vielä toistaiseksi salainen, mutta varmaa on että tänne reissulle mukaan haluavat kaikki!

Ulkomaan excu ei kuitenkaan suinkaan ole KKOY:n ainoa reissu, vaan järjestämme vuosittain myös muutaman kotimaan ekskursion: olemme käyneet tutustumassa vuosien varrella esimerkiksi KONE:en ja IBM:n toimintaan, sekä toimineet Slushissa vapaaehtoisina – mitä lienee luvassa seuraavaksi? Stay tuned!

TULEVAT TAPAHTUMAT
KKOY järjestää syksyn aikana useita tapahtumia, joista ensimmäisenä pupuinfo ja jännittävä Excu launch party! Tule siis paikalle jos haluat olla ensimmäisten joukossa kuulemassa vuoden 2018 ulkomaan excun kohteen ja saamaan ehkä jotain vinkkejä ilmottautumiseen liittyen!

Edellisten vuosien tapahtumat kuten Hustle, Slush, kotimaan excut, ContactExpot, kv-illat sekä ulkomaan excut antavat myös vinkkiä tulevista tapahtumista! Seuraa meitä facebookissa niin saat helpoiten kaiken tarvittavan infon tulevista tapahtumista.

Tervetuloa mukaan osallistumaan kaikki pupuista jo varttuneempiin rusakoihin pääaineesta riippumatta!

KKOY:n hallitus 2017-2018

Heta Pirttijärvi

Puheenjohtaja

Aino Häkkinen

ContactExpo-vastaava

Jere Laine

Varapuheenjohtaja

Nelli Kauma

Koulutuspoliittinen vastaava

Rosa Kaasalainen

Tiedottaja

Sini Rehnberg

Ekskursiovastaava

Lauri Lehtinen

Rahastonhoitaja