Haku Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n hallitukseen 2013 on alkanut. Luottamustoimi alkaa 01.01.2013 ja kestää vuoden. Hakea voivat kaikki TuKY ry:n jäsenet.

Halukkaiden on erittäin suositeltavaa vastata etukäteen asetettuihin kysymyksiin. Vastaukset julkaistaan TuKYn nettisivuilla, jotta koko jäsenistö pääsee perehtymään ehdokkaisiin etukäteen. Voit halutessasi vastata useamman kuin yhden sektorin kysymyksiin. Vastaukset tulee lähettää osoitteeseen viestinta@tuky.fi perjantaihin 2.11. klo 23:59 mennessä. Viestiin tulee myös liittää edustava valokuva hakijasta.

Haettavat paikat ja kysymykset on päivitetty 29.10. yhdistyksen kokouksen päätöksen mukaisesti.

On myös suositeltavaa osallistua ennakkohaastatteluihin maanantaina 12.11. Ehdolle voi kuitenkin asettua vielä itse syyskokouksessa. Asettumalla ehdolle jo etukäteen annat äänestäjille mahdollisuuden tutustua sinuun ennakkovastaustesi ja haastatteluiden perusteella, sillä itse syyskokouksessa ehdokkaiden esittelyaika on aikarajoitteen vuoksi erittäin lyhyt.

Kysymykset hakijoille löytyvät tästä tiedostosta.

Jos mielessä on kysymyksiä hallitustyöskentelystä yleisesti, hakuprosessista, sektoreiden työtehtävistä tai muusta, muista saapua paikalle hallitushaun infotilaisuuteen 29.10. klo 16 .

Ajankohdat:

  • ma 29.10. klo 16:00: infotilaisuus hallitushausta, ls 01.
  • pe 2.11. klo 23:59: deadline ennakkohaun vastauksille.
  • ma 5.11.: ilmoittautuneet ehdokkaat vastauksineen julkaistaan TuKYn nettisivuilla.
  • ma 12.11. klo 16:15: hallitushaastattelut, Osuuskauppa-sali.
  • ti 13.11. klo 16:30: syyskokous ja hallituksenvaihto, Monttu.

Mahdolliset kysymykset voi osoittaa hallituksen puheenjohtaja Jussi Heikkoselle (puheenjohtaja@tuky.fi)