Lukuvuosi 2014-2015 starttaa huomenna maanantaina 1.9.2014. Harmaantuvan syksyn piristyksenä opiskelija huomaa jo kouluun ulko-ovista sisään astuessaan muutoksia opiskeluympäristössä. Turun kauppakorkeakoulun aula- ja kirjastotiloissa näkyy nyt tilatyöryhmän kädenjälki väreinä, valoina ja uusina huonekaluina.

IMG_1656m

Tuulikaappiin on saatu lisää valoa kattoon upotetuilla valaisimilla.

 

Opiskelijoiden etua ei ole unohdettu tilojen päivityksessä: jo pitkään toivotut uudet ryhmätyötilat ja yleensäkin ryhmätöille soveltuvien työskentelypisteiden lisääminen on otettu huomioon. Kauppakorkeakoulun kirjaston entinen kurssikirjatila on nyt muutettu kokonaan 24/7 -ryhmätyötiloiksi. Kirjaston vanhan sisäänkäynnin viereiset pöydät ovat saaneet ympärilleen työrauhaa lisääviä liikuteltavia sermejä. Luentosalien sijainti selviää nyt uudesta, selkeästä ja suuresta tilakartasta heti pääsisäänkäynnistä oikealle käännyttäessä. Tilakartan viereen on asennettu myös iso info-televisio.

IMG_1651m

Kauppakorkeakoulun kirjaston entinen kurssikirjatila on nyt värikäs työskentelytila.

IMG_1652

Sermien avulla aulan ja Osuuskauppasaliin johtavan käytävän hälyisyyttä saa vaimennettua.

IMG_1653m

Luentosalit löytyvät  näppärästi.

Ulkovaatteille tarkoitetut naulakot siirtyvät aulatilan avaruuden lisäämisen takia vanhojen käytäväkoneiden paikalle ja käytäväkoneet puolestaan aulaan, entisten naulakoiden tilalle. Treffien sopiminenkin aulaan on nyt selkeämpää: kirjaston uuden sisäänkäynnin vieressä on nykyään virallinen ’meeting point’.

IMG_1654m

Virallinen tapaamispaikka.

Yliopiston tilojen käyttöastetta on myös pyritty lisäämään. Luentosaleja on siis mahdollista varata omaan käyttöön, esimerkiksi juuri ryhmätöitä varten silloin kun saleissa ei ole opetusta tai muuta ohjelmaa. Luentosaleja voi varata muun muassa Turun kauppakorkeakoulun info-pisteeltä.

Turun KY:n toimisto Patria muutti elokuun loppupuolella takaisin Turun kauppakorkeakoulun tiloihin, vanhaan KH02:een. Toimisto kulkee nykyään siis nimellä Turun KY:n toimisto ja siellä saa vierailla milloin tahansa toimiston aukioloaikoina. Tulkaahan siis moikkailemaan!

IMG_1645m

Turun KY:n kulttuuri- ja perinnevastaava työntouhussa.

IMG_1647m

Toiminnanjohtaja päivystää toimistolla maanantaisin klo 10-12 ja 14-16 sekä torstaisin klo 12-14.

Koko Turun KY:n puolesta toivotan kaikille mahtavaa tulevaa lukuvuotta ja uskon, että koulun freesattu ilme nostaa jokaisen motivaation uudelle tasolle. Tai ainakin nostaa sitä edes hitusen.

 

Laura Vähäsaari

Turun KY:n hyvinvointi- ja tutorointivastaava