Onnittelut uudesta opiskelupaikasta ja tervetuloa Turun kauppakorkeakouluun! Monille pääsykokeet ja opiskelupaikan hankkiminen ovat yksi elämän haastavimmista ja merkittävimmistä vaiheista. Sinä olet yksi niistä, jotka ovat valikoituneet sisään tuhansien halukkaiden joukosta. Palkinnoksi olet saanut opiskelupaikan Turun kauppakorkeakoulusta,  yhdestä Suomen parhaimmasta kauppatieteellisestä yliopistoyksiköstä.

Opiskeluaika tarjoaa Sinulle monia mahdollisuuksia ja se tulee varmasti olemaan elämäsi parasta aikaa. Kaikki on kiinni omasta aktiivisuudestasi ja avoimesta mielestä, sillä vaihtoehtoja on tarjolla enemmän kuin niitä on mahdollista ottaa vastaan.

Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n (lyhyemmin TuKY tai Turun KY) teh­tävä on olla luomassa nautinnollista opiskeluaikaa ja pitää huolta, että jäsenten opiskeluaika olisi paras mahdollinen. Turun KY, sen alaiset lukuisat jaostot ja kymmenet toimijaryhmät tarjoavat laajan toimintakentän harrastuksille ja vapaa-ajan toiminnalle opiskelujesi ohella. Tästä Turun KY:lla on jo yli 60 vuoden kokemus.

Turun kauppakorkeakoulun opiskelijat mainitsevat usein parhaaksi asiaksi opiskelussa ”Turun KY:n hengen”. Tätä henkeä voidaan kuvata Turun kauppatieteiden opiskelijoiden, eli kyltereiden vahvana yhteisöllisyytenä, joka jatkuu myös opiskeluajan jälkeen. Yhteisölli­syyden pohjana on opiskelijoiden aktiivisuus ja inno­kas osallistuminen opiskelijatoimintaan.

Haluan toivottaa sinut tervetulleeksi Turun kauppakorkeakouluun, sekä Turun KY:n toimintaan koko hallituksen puolesta! Me haluamme luoda sinulle mahdollisimman hyvän opiskeluajan ja pidämme huolta että tulet olemaan kuin kotonasi täällä Turussa ja nauttimaan olostasi täällä.

 

Jussi Heikkonen

Hallituksen puheenjohtaja

Turun KY – Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry

 

P.S. Uuden opiskelijan sivuilta löydät hyviä neuvoja, muistilistoja ja vinkkejä tulevaan syksyyn.